over ons


Onze Droomreis || Michiel & Marije - Taj Mahal

Our Traveldreams is de reiswebsite van twee globetrotters die hun liefde voor de wereld en elkaar delen. Wij zijn Michiel & Marije en we zijn een stel sinds november 2012. Het delen van onze reiservaringen heeft ons tijdens onze eerste date van voldoende gespreksstof voorzien en al vrij snel wisten we: wij gaan samen de wereld verkennen!

 

3 jaar later, in september 2015, hebben we de daad bij ons woord gevoegd, onze banen opgezegd, 2 enkeltjes naar Maleisië gekocht en dit was het begin van ons 21 maanden durende avontuur. We hebben 16 maanden door Azië gereisd, 1 maand de tijd genomen om Cuba te verkennen om daarna 4 maanden met onze backpacks een paar van de mooiste plekken in Zuid-Amerika te bezoeken. Naar huis gaan was uiteindelijk geen straf, dit was een bewuste keuze. We hebben onze droom waargemaakt en gedaan wat we wilden doen.

 

Maar terug zijn in Nederland, betekent zeker niet het einde van Our Traveldreams. De reizen zullen wat minder lang zijn, en wellicht wat minder intensief, maar de wereld ligt aan onze voeten en het einde van onze wishlist is nog lang niet in zicht. We zullen op zoek blijven gaan naar de leukste citytrips in onder andere Europa en ook het maken van verre reizen is zeker nog niet voorbij.follow your dreams, they know the way